Foto’s van onschatbare waarde

 

Foto’s hebben een onschatbare waarde in mijn leven. Op foto’s kun je vastleggen wat je in het echte leven soms moet loslaten. Je ouders, je kinderen, je gezin, de babytijd. Soms laat je alleen een tijdsbeeld los, kleine kinderen worden groot. Dan is het fijn om een mooie foto te hebben om nog eens terug te gaan naar die tijd door het bladeren in een fotoboek. Soms moet je ook mensen loslaten in je leven en dan worden foto’s van onschatbare waarde.

Kinderen fotograferen

Voordat ik mij op mijn fotografie stortte , ben ik groepsleerkracht geweest waardoor ik veel ervaring heb met kinderen. Ik heb niet alleen ervaring met kinderen die wij het etiket “normaal” geven . Zelf heb ik een prachtige dochter met Autisme. Voor mij is het heel natuurlijk om samen te kijken naar waar de behoefte ligt bij kinderen om de fotoshoot als prettig en leuk te ervaren.

En daarom vind ik het zo belangrijk om een foto te maken van iemand zoals hij echt is. Met de oogopslag die bij je hoort. Zodat je als je naar de foto kijkt, je de persoon ziet en in herkent waar je zoveel van houdt.

Ik neem graag de tijd om samen te ontdekken hoe jij of hoe je kinderen of hoe jullie als gezin samen op de foto gaan!